ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Η εταιρία ‘Body-Science’ είναι μια νεοσύστατη εταιρία στο χώρο του ‘fitness’ της οποίας σκοπός και φιλοσοφία της είναι το “Lifelong Exercise”. Η δημιουργία, δηλαδή και η υποστήριξη εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν στον κάθε άνθρωπο να γυμνάζεται δια βίου.

Με πίστη στις υπηρεσίες ‘fitness’ για τον άνθρωπο και με σύμμαχο τη γνώση για τα οφέλη υγείας που προκύπτουν από την μακροχρόνια δραστηριότητα, η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται σε μια και μόνο αρχή. Στην εύκολη ένταξη της φυσικής δραστηριότητας στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και όχι την αλλαγή του τρόπου ζωής για να έχουμε τα οφέλη υγείας από αυτή.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, θα πρέπει οι υπηρεσίες να καλύπτουν 3 βασικά σημεία.

  • Την ταχύτητα των συνεδριών
  • Την αποτελεσματικότητά τους
  • Το χαμηλό κόστος

Σε ένα χώρο που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για εσάς, υπερασπιζόμενοι την ιδιοτικότητά σας και με τη συμμετοχή σύγχρονων μηχανημάτων (αναγνωρισμένα με ιατρικές πιστοποιήσεις και ISO), έχουμε εξασφαλίσει τις ιδανικές υπηρεσίες υγείας και άσκησης. Με συνεδρίες που ξεκινάνε μόλις απο τα 20′ και πάντα με την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή, διατηρούμε τον έλεγχο για την ομαλή διεξαγωγή των ασκήσεων, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στην προπόνηση και την κατάλληλη καθοδήγιση για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ενώ όλοι μας γνωρίζουμε τα οφέλη από ένα υγιεινό τρόπο ζωής, εντούτοις, λίγοι είναι αυτοί που τελικά τον ακολουθούν. Η μείωση των ασθενειών και η προαγωγή της ευεξίας, είναι κάτι που σίγουρα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής, είναι πολλές φορές αρκετή.

Εντούτοις, τις τελευταίες δεκαετίες ο σύγχρονος, δυτικός, τρόπος ζωής έχει επιβλητικά καθιερώσει ένα στατικό μοντέλο διαβίωσης. Με την πληθώρα των επαγγελμάτων να είναι καθ’ ολοκλήρου καθιστικά και ακολουθώντας την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στον ελεύθερο μας χρόνο, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τα χαμηλότερα επίπεδα δραστηριότητας που παρατηρήθηκαν ποτέ στην ιστορία του ανθρώπου.

Έχουμε ταχθεί, πλέον, ενάντια στη φύση μας με εμφανή τα σημάδια στο σώμα και την υγεία μας. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία και επιτακτικότερη μια πιο δραστήρια ζωή. Πραγματοποιείστε μια μικρή αλλαγή στη ζωή σας και ελάτε να γίνουμε συνεργάτες σας σε αυτή την προσπάθεια. Με ουσιαστική καθοδήγηση και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, σκοπός μας είναι να βρείτε γρήγορα τα καλά στοιχεία του εαυτόυ σας και να έχετε σύντομα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε!

Φιλικα

Γιώργος Χαρκοφτάκης